TripleNine 999

Muslingeproduktionen vil generelt kunne afsættes til producenter af sundt og proteinrigt marint fiskemel og fiskeolie. I den forbindelse anslås det, at der vil være en manko på 500.000 tons fiskeolie i 2020, hvilket er et ekstra incitament for merproduktionen af muslinger. Kunderne er fiskemelsproducenter som Triple Nine Fisk Protein a.m.b.a., som leverer råvarer til fiskefoder producenter. I selve projekt perioden aftager Triple Nine den producerede mængde muslinger.

 

Deltager med følgende i projektet:

Gennem projekt perioden aftager Triple Nine den producerede mængde muslinger.

 

Sundt foder med fiske- mel & olie

Liggende ved Nordsøen, på Danmarks vestkyst, er TripleNine en af verdens førende leverandører af fiskemel og fiskeolie. Brandet er velkendt og anerkendt som en garanti for høj kvalitet og fremragende service.

Som en vigtig kilde til letfordøjelige proteiner, sunde omega 3-fedtsyrer, essentielle mineraler og vitaminer, er produkter fra TripleNine værdsat som effektive ingredienser i ernæringsmæssige og funktionelle foder til akvakultur, landbrug og kæledyr.

Produktionen startede småt i 1948 af lokale Esbjerg fiskere og har siden, gennem fusioner og opkøb, idag udviklet sig til den blomstrende virksomhed,  symboliseret ved det let genkendte 999 mærke.