Fremvisning ved net 

Inspection ved havbruget

Projektets resultater i beskrives på Dansk Akvakulturs hjemmeside og nyhedsbrev. Tangnetværket og en række fagtidsskrifter som DTU-avisen, Fish Farming International vil få tilsendt artikler om projektet.
 

 

Information skaber forståelse

Projektet forventes at have stor interesse i offentligheden specielt i lokalområdet, og der vil blive lagt vægt på en pro-aktiv pressestrategi, som skal sætte fokus på den bæredygtige produktion af fisk, tang og muslinger.

HJarnø havbrug A/S har fornyet og opdateret virksomhedens WEB site.

Se www.havbrug.dk her

Afslutningseminar afholdt på LMO 

Kombi opdræt projektets deltagere ønskede at vise deres resultater på en konference for offentligheden d. 16. juni 2015.  Dagen var med fuldt booket deltagerliste, som både bød på sejltur til anlæggene i Horsens Fjord, gæste taler Stefan Kraan fra Ireland, masser af information om projektet og et debat panel. Se powerpoints fra seminaret her.

 

Aviser, tidsskrifter og nyhedsbreve

Det er et fokuspunkt at holde alle i branchen underrettede om udviklingerne i projektet. Forholdene bliver løbende opdateret, implementeret og anvendt til pressemeddelelser nyhedsbreve og konferencer om mulighederne ved kompencationsopdræt.

Der vil løbende blive informeret om projektets fremdrift og resultater i Dansk Akvakulturs nyhedsbrev og på Dansk Akvakulturs hjemmeside. Samtidigt vil Tangnetværket blive informeret med sine over 200 medlemmer. Desuden vil en række fagtidsskrifter som DTU-avisen, Fish Farming International få tilsendt artikler om projektet.

En række videnskabelige artikler om projektets resultater, vil blive offenligtgjort, ligesom projektets fremdrift og resultater forventes at blive formidlet på konferencer og temamøder.